Pasta experiment

Eind 2010 schreef ik nog dat vele domeinen de deur uitgegaan waren (lees). Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen nieuwe domeinen meer worden aangevraagd. Af en toe mag je best een experimentje doen en kijken wat het doet. Het succes van ‘Hamburgers met korting’ en het feit dat de deuntjes in je hoofd blijven zitten was de aanleiding. De gelegenheid was er toen ik op een vrije vrijdag las wat de nieuwe zomerhit zou zijn. Toen was het een kwestie van domein(en) registreren, snel een Comic Sans site in elkaar draaien, AdSense erop zetten en achterover leunen en rijk worden…Nee dat laatste natuurlijk niet, maar het is wel grappig om te zien hoe zo iets gaat lopen en wat er mee gedaan wordt.

Een week later kan ik schrijven dat er best wat mensen op af gekomen zijn (uiteraard niet hetzelfde succes als de voorloper Hamburgers met Korting (bekijk hier), maar toch nog een aardig aantal. De directe opbrengsten zijn minimaal en wegen niet op tegen de hosting/domein kosten, maar het draait pas een week, wie weet wat het over een periode van 1 jaar doet. De indirecte opbrengsten zijn des te interessanter. Op de Pasta met Korting site staan links naar andere projecten, en daar is ook verkeer op te zien dat via de pasta site komt.

Over een jaar een update met wat het uiteindelijk geworden is…

One Response to Pasta experiment

  1. dark savant says:

    hehe, goed bezig deef :)
    ik dacht aan hastalapasta.com, uiteraard bestaat dat al…
    maar waar haal ik die pasta ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *