URLs enzo

Het is weer een lange tijd geleden dat hier iets gepost is, dus dan maar wat onzin hier melden. Soms heb je een idee en ga je er mee aan de slag. Echter door tijdgebrek kan je er niet de nodige aandacht aan geven, of was het achteraf gezien gewoon een slecht idee. Voor je het weet heb je echter een aantal domeinen waar je niets mee doet. Afgelopen weken zijn die opgeruimd, dus een stuk minder domeinen in het bezit met 1 heftige eigenlijk: The Not So Daily Crap.

Al sinds begint 1997 aanwezig in verschillende vormen, maar de laatste twee jaar eigenlijk niet meer gebruikt, bezoekers zijn dus ook behoorlijk gedaald. Gooi daarbij dat de hosting partij de afgelopen twee jaar de kosten meer dan verdriedubbeld heeft, en dan is het niet leuk meer. Ook TNSDC is dus officieel ter ziele nu (een klein beetje terugkijken kan nog, doe dat hier)

Wat blijft er dan nog over? Nou, deze url, uiteraard, daarnaast Wat Betekent (genoeg materiaal beschikbaar maar hier het probleem van de tijd om het te vullen). Daarnaast nog twee kleine projectjes: Music Oneliner (ontstaan uit een idee tijdens het zwemmen, gewoon leuk). En eentje die onlangs snel uit de grond gestampt is in het kader van Sinterklaas en Kerst inkopen: Koop Je Kado Online, hierbij is het idee dat het een eenmalige tijdsinvestering is, en dan volgend jaar rond sinterklaas hopelijk kosten dekkend is, en met wat geluk ook winstgevend. We zullen het zien.

De spaarzame momenten dat er tijd over is, dus nu besteden aan de bestaande urls, en geen nieuwe meer uitproberen. Volgend jaar een update ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *