Digitaal jaaroverzicht

Vooruit dan maar, op de valreep van het jaar nog een jaaroverzicht, en dit keer dus een digitaal overzicht. Wat is er in het digitale leven allemaal gebeurd. Op deze website zijn het afgelopen jaar 9697 berichten geplaatst, wat tot zo’n 3.555 bezoeken heeft geleid. En op deze site gaat het voornamelijk over de kinderen, wat ook het hoofd onderwerp was van de foto’s en video’s die gemaakt zijn in het afgelopen jaar (3380 files wat in totaal 23GB in beslag neemt). Een ander gevolg van kinderen is de muziek die je luistert in een jaar (4 kind gerelateerde artiesten in de top 10, en de volledige top 3 neemt het in beslag).

Twitter is het ook helemaal geworden in 2010, en wij deden daar vrolijk aan mee. @s_vink heeft 1054 tweets en @radavi 5170

Persoonlijk

Op het persoonlijke digitale vlak, heeft radavi ook meegedaan aan de crisis en 10 domeinnamen opgezegd en nog maar een paar laten bestaan. De belangrijkste hiervan is Wat Betekent. Deze heeft in het afgelopen jaar 291 berichten geplaatst (en 220 in draft) en 113.000 bezoeken. Niet de hoop van 1 per dag, maar wellicht is dat nog iets voor 2011. En omdat ik meestal wel ben ingelogged op google, is hier een redelijk correct zoek profiel van 2010:

Op YouTube heb ik zeer weinig origineel materiaal, maar wel een aantal videos, in 2010 heeft 1 video daarvan het magische aantal van 1 miljoen views gehaald, en over heel 2010 zijn er meer dan 2 miljoen weergaves geweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *