Lisa heeft buisjes

Na verschillende periodes van slecht horen (niet alleen slecht luisteren…), en een buis historie van Andrea (lees hier) kwamen we uit bij een KNO arts en was vandaag de dag van de buisjes. Het gehuil en de angst begon met het naar bed gaan gisteravond. Ze wilde niet slapen en met veel moeite aan het slapen gekregen. Afgelopen nacht nog wakker gemaakt om (toen het nog mocht) een boterham te eten maar daar was geen behoefte aan. en deze ochtend wat eerder opgestaan, en dat was ook niet zonder problemen. Geen vrolijk meisje maar zielig en huilerig. In het ziekenhuis waren er 6 handen nodig om onder narcose te brengen, en vanaf dat moment ging het goed. Er zat ontzettend veel vocht in, en bij het rechter oor hebben we een grote kans op een loop oor. Lisa was meteen weer een vrolijk meisje, perenijsje eten en naar huis. Daarna nog een beetje geslapen en verder vrolijkheid zelve. Nu maar hopen op weinig lopende oren en beter horend kind. Met een beetje geluk nu ook minder last van neus….let’s see.
2015-01-27 08.44.13

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *