Vakantie naar de zon

Het begint op het werk met iemand die een denkt dat het nooit meer warm wordt, en dan denk je: goh, ik heb al tijden geen nieuw domein aangevraagd, laten we het weer eens doen. Dus een half uur later en 12 euro armer was er een domein met simpele pagina en wat banners. Maar daar komen mensen nooit bij, en als ze er al komen klikken ze niet door. Dus op de zaterdag dan toch maar wat meer werk in gestoken: even een thema opzoeken, wat teksten tikken en wat banners bij elkaar zoeken. En dan heb je een site. Dus mocht er iemand nog een vakantie willen boeken, doe het dan via onderstaande website, dan is het toch nog de moeite waard geweest. Zo niet, dan maar lekker warm worden van het idee van een zonnige periode…

vakantie naar de zon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *