Chromebook

Chromebook, ook wel bekend als de hardware browser, of de browser met toetsenbord. In het hoofd zat al een tijdje het idee om een tablet te kopen, maar af en toe wil ik nog wel eens een blogpost schrijven of een e-mail versturen. In dat geval mis je toch wel een beetje een toetsenbord. Daar komt nog eens bij, het idee was dan om een iPad te kopen en die zijn toch wel aan de dure kant. Toen kwam Samsung/Google met de nieuwe chromebook. In theorie een browser in een laptop vorm voor 250 dollar. Meteen verkocht en het leek me een ideaal apparaat voor mijn bankzit werkzaamheden. Het apparaat is echter niet verkrijgbaar in Nederland. En op een maandagochtend dan maar gewoon via Amazon UK besteld, uiteindelijk voor 300 euro dus dit apparaat kunnen aanschaffen. Na een avondje een beetje mee spelen en kijken welke chrome plugins ik nog kan vinden bevalt die eigenlijk wel prima. Het is misschien nog wel aan de prijzige kant, en je hebt geen touchscreen dus niet heel erg geschikt voor kinderen: maar het kan wel wat ik het meeste doe.

Meer informatie is hieronder te zien in het filmpje, of op deze link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *