Zondag

Deze natte zondag begon met de laatste zwemles van het seizoen voor Andrea, uiteraard gevolgd door croissantjes eten. Daarna lekker spelen en bedenken wat we deze natte zondag moeten gaan doen. De zolder was vorige week opgeruimd, dus het is wel een goed idee om de kamer van Andrea op te ruimen (er moet toch ruimte gemaakt worden om de cadeaus van de a.s. verjaardag neer te kunnen zetten). Van het 1 komt het ander, en voor je het weet is Suzanne bij de Ikea Amsterdam om wat Trofast meubels aan te schaffen. Want het idee is om de oude Billy (hier met zij meubel nog te zien, maar we hadden enkel nog maar het hoek element in gebruik) op de kamer van Lisa weg te halen en te vervangen door Trofast. Aan het begin hielpen de meisjes nog goed mee (zie video hieronder) maar aan het eind was Lisa toch te moe en werd ze nogal vervelend. De kamer van Lisa heeft nu dus ook bakken met knuffels en boekjes, en Andrea heeft weer wat meer ruimte.Het eindresultaat:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *