05 mei 2012

Vandaag voor het eerst met zijn 4en weekboodschappen gaan doen. Normaal doet Deef dit alleen, of samen met Andrea. Toen nu toe was het altijd hetzelfde liedje. Als papa zijn schoenen aan ging doen, liep Lisa ook naar de gang om haar schoenen en jas te halen. Dus vandaag maar eens met zijn allen gegaan. Lisa vond het allemaal erg indrukwekkend. Ze liep vrolijk door de winkel en bekeek alles eens goed. Ze zat nergens aan en was ook niet vervelend. Ze was voornamelijk iedere keer op zoek naar haar zus. Na de supermarkt nog naar de slager geweest en daar kregen natuurlijk beide meiden een stuk(je) worst. Deze viel bij beide in goede smaak.
‘s Middags zijn eerst papa en Andrea naar City Plaza geweest voor nieuwe sokken voor iedereen (behalve Lisa), lekkere koeken en een moederdagcadeautje. Daarna nog met zijn allen naar de Praxis gegaan. Lisa wilde namelijk mee en Andrea uiteindelijk ook. Mama was druk bezig met bedenken hoe ze de afvoer moest maken en wat ze allemaal nodig zou moeten hebben en of het allemaal wel zou passen. Papa was ondertussen druk met de kinderen bezig. Beide hadden een mandje op wieltjes en daar waren ze vrolijk mee aan het rondlopen.
Met de spullen die gekocht zijn in de Praxis is de wasbak in de badkamer weer vastgezet en is de afvoer weer gemaakt. Nieuwe sifon en de lekkage verholpen. De badkamer stinkt echter wel nog steeds naar siliconenkit. Dat was namelijk de enige manier om de afvoer niet-lekkend te krijgen. Al met al weer een nuttig bestede dag. Lisa is de dag geeindigd met wat verhoging. Kijken hoe dat gaat aflopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *