xs4all -> ziggo

Niet gedacht dat het er ooit van zou komen, maar door meerdere redenen toch dit weekend in gang gezet: de verhuizing van internetprovider. Vanaf 1996 ‘lid’ van het clubje dat XS4ALL heet. Altijd naar volle tevredenheid, okee, het was altijd wel iets duurder dan de rest, maar de service en kwaliteit was goed. Ook toen het KPN eigendom werd, bleef het nog steeds goed functioneren. Tot de laatste paar maanden. Een verbinding die ronduit slecht is, als we een avondje op de bank aan het laptoppen zijn knalt de verbinding er minimaal 3 keer uit. Combineer dat met de wat duurdere prijs en dan is de keuze eigenlijk makkelijk. Maar nog met 1 probleem: al 16 jaar schrijf ik me in voor dingen met een xs4all adres. Voor nieuwsbrieven en spam is dat geen probleem, maar geregistreerde software en online accounts is het wel lastig. Dus de laatste twee maanden al bezig om de meeste accounts om te zetten naar gmail adres. Nog vast niet alles, maar daar komen we vanzelf wel achter. Gister was echter de druppel, de verbindingen knalde er weer uit, dus toen maar meteen de overstap in gang gezet. Hopelijk een slim besluit, we zullen het zien. Voorlopig komt Ziggo vlak voor de midweek vakantie installeren, en loopt xs4all tot juni. Vorderingen zullen hier geplaatst worden (zolang we nog internet hebben tenminste…)

Telefonisch contat gehad, de gewenste datum van plaatsing kon niet meer. Dus nu 1 dag verschoven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *