Voorjaarsschoonmaak

De winter is voorbij, dus tijd voor een grote schoonmaak. Online dus….Uitschrijven van nieuwsbrieven, altijd fijn om op je verjaardag weer een stel e-mails te krijgen van bedrijven waarvan je denkt….huh? Uitschrijven dus. Maar ook opruimen van bestanden, en omdat Youtube hard zit te springen om wat extra MBs leek het me een goed idee om daar maar wat zooi weg te gooien. Ik had nogal veel oude filmpjes op het account staan (van toen mensen nog wmv files naar elkaar mailden). Uiteraard allemaal ripped content van andere sites dus weg ermee. Leuk om te merken dat 1 video bijna 2 miljoen views had, en dat de video van het vrijgezellen feest in Praag banned is in sommige landen (Duitsland blijkbaar). De reden van bannen: het gebruik van Toppertje van Guilermo en Tropical Danny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *