Weekend

Zo, het is weer lang geleden dat we hier iets hebben geplaatst (buiten de foto’s updates om dan). De laatste tijd is Lisa slecht in het avondeten, de ochtend brood en middag brood gaat er over het algemeen prima in, maar het avond eten wil ze dus helemaal niet. Met het mee eten met ons wil ze soms nog wel eens iets eten, maar echt van harte gaat dat allemaal niet.

Andrea is de laatste moe, het einde van het jaar is gelukkig in zicht. Op de woensdag wilden we haar al thuis houden, en de nacht ervoor heeft ze alles er uit gegooid. Wellicht ook in het teken van de vermoeidheid, wellicht iets anders, maar toch eventjes thuis gehouden.

Dit weekend stond in het teken van twee dingen: Kerst versieringen en dingen die kapot gaan…Vrijdag avond ontvingen we de vervanger van de kapotte broodbakmachine, zaterdag zijn de kerstversieringen en de boom opgetuigd. Het resultaat 3 kapotte ballen en een kapotte radio-miniset. De nieuwe staat er inmiddels alweer. Zondag had leuk moeten worden met een middagje zwemmen, maar eindigde met een sprong van Andrea die niet helemaal lekker ging met als resultaat: een kleine teen zonder nagel. Eens zien hoe dat de komende dagen verder gaat lopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *