Kamperen

Voor de mensen die ons kennen (jullie, de lezers dus) is het geen nieuws: wij houden niet van kamperen. Wij gaan voor het hotel met (luxe) ontbijt, en sinds we een gezinnetje zijn is het meer de Landal Greenparks (maar dan wel een huisje met vaatwasser). Heel lastig dus als je ruim 2 weken zonder keuken zit. De keuken ging verbouwd worden, dat is een bewuste keuze, maar we hadden nog de hoop dat het sloopwerk van de keuken wellicht later zou plaatsvinden (en dat men eerst met het verlaagde plafond ofzo aan de slag zou gaan). Jammer, vanaf dag 1 was het keuken eruit. Koken doen we met 2 elektrische kookplaten in de schuur, en dat is nog niet het ergste….wat doe je als je een vaatwasser gewend bent? De vaat met de hand maar schoonmaken op zolder. Andrea vindt het leuk om rondjes te lopen in de ‘grote open keuken’ en Lisa vindt het ook allemaal wel best (gleuven maken in de steen geeft herrie maar geen probleem). Hopelijk is het allemaal voor een goed doel en met een mooie uitkomst, maar voor ons lijkt het nu allemaal wel kamperen. Wordt vervolgd…


Oude keuken

Keuken weg

Afwas

Koken

One Response to Kamperen

  1. Ger says:

    Kumpt good!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *