Groei dochters

Zoals de meeste wel weten houden we de groei van zowel Andrea als Lisa bij op hun site. Er is echter geen vergelijkende grafiek waarin de groei van beide dochters staat. Vandaag hebben we de maxi cosi van Lisa vervangen door het vaste autostoeltje, hoewel ze volgens de statistieken hier nog iets te licht (8.3 kg ipv 9 kg) voor zou zijn. Vandaag was ik in het 1e-jaarsboek van Andrea aan het lezen en toen las ik dat we met 10 maanden een nieuw autostoeltje voor Andrea hadden gekocht, dus op hetzelfde moment als nu voor Lisa. Deef zei toen dat Andrea ook zwaarder was toen en dat dat toen beter kon. Vandaag ben ik eens gaan kijken of dat inderdaad zo is en zie hier het resultaat.
Zoals je ziet zijn ze rond de 10 maanden even zwaar. Lisa heeft haar achterstand van de eerste maanden goed ingehaald. Ze eet nu ook de oren van je kop. Qua lengte zijn ze hetzelfde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *