Andrea’s eerste schooldag (2)

Lisa heb ik maar weer uit bed gehaald want die wilde niet echt slapen. Daarna weer richting school voor het feest. Op school liepen we buiten, langs de klas van Andrea. Ze zat lekker haar appeltje te eten en zwaaide naar ons. Daarna kwamen ze naar buiten als klas. De directeur hield een toespraak (die niet te verstaan was) en de oudste en jongste leerling van de school mochten iets doen. Wat absoluut niet zichtbaar was voor de kinderen. Er waren ook al veel ballonnen de lucht ingegaan. Juf Marieke en de mama van Nina waren zo slim om de ballonnen pas op het veld aan de kinderen van klas 1/2A te geven. Er was ook een mama met een hond dus toen heb ik even tegen de juf gezegd dat Andrea bang is voor honden. De ballonnen werden opgelaten op een veldje samen met de kinderen van de andere locatie. Daarvoor moesten de kinderen 10-15 minuten lopen (veel te ver voor kleuters). Terug heeft Andrea op het plankje van de kinderwagen gestaan. Om 11.45 waren we weer bij school. Andrea begon toen te huilen dat ze met me mee naar huis wilde, maar is uiteindelijk met Nina haar jas naar binnen gaan brengen en toen ben ik naar huis gegaan en was het goed. Om 12.00 was ik weer thuis en om 12.07 moesten Lisa en ik weer naar school om Andrea op te halen. Toen de bel ging kwamen de kindjes met tas en jas naar buiten. Op de vraag of ze vanmiddag nog naar school wilde gaan zei ze overtuigd nee. Dit heeft ze zelf ook tegen de juf gezegd. Ze vond het allemaal wel heel leuk, maar ook wel veel indrukken.
Andrea heeft thuis nog zitten vertellen wat ze heeft gedaan (gepuzzeld met Nina, appel gegeten en geluisterd naar verhaaltje van de juf). Ook hebben we papa nog gebeld om alles te vertellen.

One Response to Andrea’s eerste schooldag (2)

  1. Bianca says:

    Ja ‘t is wat he, zo’n eerste dag. Bekend verhaal met die ballonnen, volgens mij zijn wij vanaf lokatie noord naar datzelfde veldje gelopen idd….. de directie vond het leuk om het met beide lokaties samen te doen, is het ook, maar met zoveel leerlingen te ver lopen….
    Gelukkig is er als het goed is verder niets speciaals meer deze dag en week :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *