Juli

Het is herfstweer in Nederland, dus maar een klein blogpostje schrijven.
Het begin van de maand juli stond in het teken van veel veranderingen: Andrea die vier jaar is, met als gevolg de laatste dag op het KDV gevolgd door de eerste dag op de BSO. Allemaal spannende zaken die gelukkig wel goed afgelopen zijn, de eerste dag was ook nog eens een sportdag waarop Andrea zich prima vermaakt heeft. Papa en Mama moeten nog even in het nieuwe ritme komen, omdat het niet meer zo is dat mama beide kinderen naar het KDV brengt, maar een gescheiden aflevering is het ding waar we allemaal nog aan moeten wennen. Lisa is behoorlijk snottterig en hoesterig, maar verder vrolijk. Hier alvast wat foto’s.


Taart

Dag 1 BSO

Speelgoed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *