Zieken update

Het begon op donderdag middag 24 maart, we kregen een telefoontje van het kinderdagverblijf dat Andrea een verhoging had, en een beetje op de bank zat te zitten en liggen. We hoefden haar niet op te halen, maar het was niet helemaal okee. Die middag hadden waren we zelf wat eerder thuis om wat hypotheek zaken te regelen, dus iets eerder dan normaal konden we haar ophalen. Ze lag rustig op de bank, en zag er inderdaad ziek uit. De dag erna niet naar de toverfluit gegaan en zaterdag ook nog redelijk aan de rustige kant. Zondag begonnen de plasbillen pijn te doen en zijn we nog langsgeweest op de huisartsenpost. Schimmelinfectie en een zalfje meegekregen. Ondertussen ging het ook steeds slechter met Suzanne en Deef. Die avond nog de belastingaangifte gedaan, en daar werden we ook niet vrolijk van: moeten geld betalen.
Maandag dus allemaal thuis gebleven, hoesten, pijn, ziek, etc. Andrea ging ook weer slechter, en bleek dus een blaasontsteking te hebben: aan de anti-biotica dus. Dinsdag en woensdag ging het zoetjes aan beter met Suzanne en Deef, Lisa was ondertussen ook steeds aan het hoesten maar verder geen heftige zaken. Elke plasbeurt van Andrea was een ramp met huilen en krijsen want plassen doet pijn als je een blaasontsteking hebt blijkbaar. Op de woensdag ging dit beter en was het op het eind van de avond plassen zonder tutje, en met slechts een klein beetje pijn. Donderdag ging iedereen weer naar het werk of kinderdagverblijf. De dagen erna verliepen wel goed, allemaal nog snotterig en hoesterig. Na een week lang hoesten besloot Deef toch ook maar naar de dokter te gaan, en die heeft nu dus wat poeder om in te nemen en daarna nog regelmatig wat paracetamol om de pijn in het hoofd, of bij het hoesten te verminderen. En vandaag is Andrea weer aan de beurt voor het volgende: allemaal bultjes die jeuken. Schijnt een gevolg te zijn van de ziekte, en kan nog een week duren…hopelijk gaat het morgen allemaal weer wat beter, want de ziekte en kleine kwaaltjes duren nu allemaal wel een beetje te lang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *