Weekend

Afgelopen weekend was het heerlijk weer. We hebben dan ook veel tijd buiten doorgebracht. Donderdag had Andrea al gezegd dat de fietskar vies was, dus die moest schoongemaakt worden van het weekend. De auto was ook toe aan een schoonmaakbeurt. Toen we kleren gingen uitzoeken zei Andrea dat ze haar werkbroek aan wilde. Toen papa de boodschappen aan het halen was zijn Andrea en ik dan ook maar vast begonnen met de fietskar. Haar fiets konden we dan ook meteen doen (volgens Andrea), dus die ook maar gedaan. Toen was papa weer terug van het boodschappen doen. Na het broodje zijn we snel begonnen met de auto natmaken met de tuinslang. Andrea vond het super, rende weg en gilde en rende dan weer terug en sprong in de plassen. Daarna met spons en sop de auto goed schoonmaken. Andrea heeft heel goed geholpen hierbij. Vervolgens weer afspoelen en toen was het weer rennen, gillen en springen. Ik ben de auto gaan drogen en Andrea mocht in de auto zitten om het dashboard schoon te maken. Vervolgens nog de ruiten schoongemaakt en de auto uitgezogen. Er staat weer een mooie witte auto voor de deur.
Toen de auto weer schoon was ben ik nog even met Andrea naar de glij en het huisje geweest. Hier heeft ze leuk met Laura gespeeld en schooltje gespeeld met Michelle. Hierna moest ik naar het zwembad om te waterpolo-en. We hadden gewonnen!
Zondag was het weer mooi weer en hebben we dan ook buiten gelunched. Vervolgens een beetje in de tuin gewerkt en met Andrea met de bal gespeeld. Lisa was ‘s middags ook lekker buiten. Hierna zijn we met zijn viertjes naar de binnenspeeltuin geweest, waarbij Lisa in de baby bjorn zat bij papa. We hebben geschommeld, gegleden en met de prinsessenbal gevoetbald. Daarna zijn Andrea en ik nog even naar de glij en het huisje gegaan. Andrea heeft de hele weg van binnenspeeltuin tot glij en het huisje gerend. Papa en Lisa gingen ondertussen alvast de bbq klaarzetten.
Andrea heeft vervolgens superveel gegeten tijdens de bbq en ook nog een toetje gehad. Hierna moesten de planten water hebben en kreeg de schutting en papa ook wat water :). Toen was het baddertijd voor beide meisjes en bedtijd.
Toen ze beide in bed lagen hebben papa en mama nog tot 21.00 uur zitten opruimen, flessen afwassen en was opvouwen. Maar het was een heel gezellig weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *