Keuken

Al enige weken is het idee dat er een nieuwe keuken moet komen. Online bij Ikea een keuken ontworpen en dat zag er allemaal wel goed uit eigenlijk. Toen hebben we wat folders aangevraagd en werden we opeens gebeld voor een afspraak bij Keukenkampioen. Deze afspraak was dus vandaag. Deef was gisteren ziek naar huis gekomen, dus die was er niet helemaal bij, maar om 09:55 stonden we in de showroom en zijn een beetje rond gaan lopen. Er waren verder geen klanten, dus we konden rustig rondkijken. Daarna zijn we aan tafel gaan zitten en hebben behoorlijk wat zaken besproken en doorgelopen. Na verschillende keuzes werd er een broodje gezond voor ons klaargemaakt en werden er zaken uitgetekend. Daarna nog meer keuzes, prijsafspraken en uiteindelijk liepen we om 15:00 de zaak weer uit, met een keuken rijker. Eerst moeten we nog wat zaken uitzoeken en regelen in de keuken, en daarna kunnen we gaan bellen voor de inmeter en een week of 12 later zou de keuken geplaatst kunnen worden.


Rechts is de kleur van de kastjes. In het midden het composiet keuken blad.

De indeling van de nieuwe keuken in U-vorm.

Een soort van 3D tekening (de plant zit niet bij de offerte…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *