Tandarts

Posted using Mobypicture.comEven lekker de krant lezen en een kop koffie was het idee, lukte niet helemaal want opeens was het alweer tijd om snel richting de tandarts te gaan. Aangekomen paar minuten voor tijd was er een lege wachtkamer die langzaam steeds voller werd. Gelukkig was er entertainment in de vorm van Spongebob the movie. Na een half uur wachten dus eindelijk aan de beurt en moest er een foto gemaakt worden de wortelkanaal kies van een paar jaar geleden. Dat lukte niet en na drie mislukte pogingen was ik er wel klaar mee. Men wilde toch al een consult met een endodontische tandarts, dus die mag de foto volgende keer maken. Ik mag dus weer lekker terugkomen (maar geen gaatjes). De volgende afspraak was de kapper die ook al niet zo vriendelijk was, en die in de vrije tijd masseur was denk ik, want de hoofdhuid werd behoorlijk gekneed. En nu weer uit de motregen lekker warm aan de koffie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *