Eerste hapje

Aangezien Lisa de 4 maanden gepasseerd is, zijn we vandaag begonnen met een vast hapje voor Lisa. Eerst appels geschild en gekookt. Ondertussen de blender weer van zolder gehaald en de appels in de blender gedaan. Andrea vond het maar een herrie. Lisa lag ondertussen nog lekker te slapen. Toen ze wakker werd heeft ze eerst wat borstvoeding gekregen, daarna een paar hapjes appelmoes en vervolgens weer borstvoeding. Ze vond de appelmoes wel lekker geloof ik. Ze heeft uiteindelijk 4-5 hapjes gehad tot ze liet blijken dat ze het niet lekker vond. Ze was de rest van de middag wel ietwat onrustig, maar of dat door de appelmoes kwam dat is natuurlijk maar de vraag. 

Toen Lisa met de tweede borst bezig was hebben we samen met Andrea naar de foto’s en filmpjes zitten kijken van toen zij haar eerste fruithapje kreeg. Ze moest er wel om lachen, dat ze het een beetje uitspuugde.

De rest van de appelmoes is in een ijsblokjesvormpje in de vriezer gegaan voor woensdag en van het weekend weer.


Lekker hapje appelmoes

Het eten in actie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *