Schuur opruimen

Vandaag was het tijd om de schuur op te ruimen. De nieuwe berging die eigenlijk voor de nieuwe Burley was gekocht stond al een tijd, maar we hadden nog steeds geen tijd gehad om zaken vanuit de schuur in de berging te zetten (de Burley past namelijk niet). We hebben het rek een kwartslag gedraaid. Mijn fiets past precies tussen het rek en de koelkast in. Er stond ook nog een picknick mand in de schuur. We hebben na heel wat jaartjes (zelfs in Overvecht hadden we hem al) toch maar besloten om hem weg te doen. De plastic bordjes en bekers kan Andrea (en straks Lisa) gebruiken. Tijdens het opruimen had Andrea besloten om een picknick kleed neer te leggen en eten voor ons te maken.
We hadden gezegd dat we zodra we klaar waren bij haar zouden komen eten. Op een gegeven moment begon ze alles weer op te ruimen. Ze vond dat het te koud werd om buiten te eten. Lisa had gelukkig besloten om bijna twee uur te slapen, dus we hebben flink door kunnen werken. De kast die in de schuur stond hebben we nu achter in de tuin gezet. Het is nog even de vraag of hij daar ook blijft staan. Hierdoor hebben we nu wel lekker veel plaats voor de fiets van Deef en de Burley. Je kunt gewoon naar het einde van de schuur lopen zonder overal overheen te moeten stappen. Toen Lisa wakker werd hebben de meiden vanuit het aanrecht gekeken hoe papa verder ging.  Andrea en ik hebben geholpen door met de duim aan te geven of iets weg moest of mocht blijven. De duim omhoog mocht het blijven en de duim omlaag moest het weg. De duim horizontaal mocht papa zelf weten of het weg moest.  

2 Responses to Schuur opruimen

  1. michel says:

    Picknick ?

  2. omi says:

    schuur opgeruimd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *