Ziek thuis

Afgelopen nacht sliep Andrea best wel goed, maar af en toe was het ook huilen en hoesten. De ademhaling was hevig (alsof ze een marathon aan het lopen was) en soms best eng. In de ochtend zag ze er ook zielig uit, maar hebben we nog wel even gekleurd (ondertussen bracht mama Lisa naar het KDV). Tegen een uur of tien moesten we bij de dokter zijn, mama ging met Andrea in de auto, maar omdat we niet wisten hoe lang het duurde moest papa door de regen naar de dokter. We werden redelijk op tijd geholpen, dus mama kon Andrea ook weer naar huis brengen zonder problemen. De dokter heeft nog even naar de longen geluisterd maar er was verder niets wat reden was voor wijziging tactiek. Morgen een bel afspraak en dan volgende week nog een controle in ieder geval. Mama was inmiddels naar de werk gegaan en papa en Andrea hebben het grootste gedeelte van de dag doorgebracht op de bank, af en toe op schoot, af en toe een kleine beetje helder maar grootste gedeelte toch hangerig met af en toe een opleving. Lunch heeft niet echt plaatsgevonden (twee happen van de cracker en wat stukjes snijworst), in de middag nog 1,5 Dora koekje op en af en toe wat water drinken. Om 16:15 stonden Oma en Opa op de stoep, zodat papa Lisa op kon halen. Bij het KDV aangekomen waren ze net begonnen aan het flesje geven, dus papa moest een half uur wachten. Thuis aangekomen wil ik de tassen uit de fietskar halen en denk FML: Ik mis een tas en de tekening die Lisa gemaakt heeft. Snel Lisa aan Oma gegeven, de fietskar ontkoppeld en de hele weg maar weer terugfietsen. Halverwege kwam ik de tas tegen, en de tekening lag vlak bij het KDV. Er zijn mensen overheen gereden en gelopen, is wat nat dus helemaal uitgelopen maar in ieder geval weer terug gevonden. Snel naar huis en eten maken, tijdens het koken begint Lisa te huilen en is niet makkelijk stil te krijgen. Dora dus maar aangezet voor Andrea en met Lisa naar boven om haar aan het slapen te krijgen. Na de Dora even gegeten, Andrea heeft een stuk of vier vlinder pasta’s gegeten en een aardbei toetje. Nu even rust, want de volgende Dora staat aan en Lisa slaapt. Zo meteen Andrea naar bed brengen, Lisa eten geven en wachten tot mama vanavond laat thuiskomt. Hopelijk gaat vannacht wat beter, en is Andrea morgen wat actiever dan dat ze vandaag was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *