TNT Sponsor

De afgelopen weken zijn we weer behoorlijk aan het sponsoren gegaan, volgens mij hoeven er geen ontslagen meer te vallen bij TNT. Allerlei Sinterklaas gerelateerde aankopen, winterjassen, kleding, auto benodigdheden, etenswaren, schaatsen, batterijen. Niet alles is online goedkoper, en dan heb je ook nog die fijne verzendkosten maar als je even slim bezig bent is het vaak wel goedkoper te krijgen (denk aan Shopkorting, denk aan Koop Je Kado Online) maar in ieder geval hoef je niet op een koopavond of drukke zaterdag de stad in om alles uit te zoeken. Lekker op de bank met een drankje erbij. En als extra voordeel heb je nog de spanning van wanneer het pakketje geleverd wordt, en met een beetje geluk zitten er ook nog verpakkingsmateriaal bij waar Andrea dan weer leuk mee kan spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *