Regeldag en sprongetje?

Sinds Lisa en de rest van de familie ziek is geweest is ze opeens heel ontevreden over haar eten. Het lijkt erop dat ze niet meer genoeg heeft aan de voeding die ik haar aanbied. Zodra ze beide borsten heeft gehad lijkt ze nog steeds hongerig. Het lijkt er een beetje op dat mijn melk opraakt? Ook werd ze vannacht veel vroeger wakker dan normaal met honger: 3.15 ipv 5 uur. En dit terwijl ze gisteravond om 19.30 en om 21.15 had gehad. Na wat gesurfd te hebben op internet:
Rond 3 maanden hebben de meeste babies (een) regeldag(en) en maken ze vaak ook een sprongetje. Dus we zullen het er maar op houden dat Lisa hier ook last van heeft. Van het weekend gaan we haar dus maar lekker vaak aanleggen om zo mijn melkproductie weer op te krikken. Ook ben ik gister en vandaag om de twee uur aan het kolven. Vandaag heb ik al 20 ml meer gekolfd dan gister om deze tijd. Dus laten we hopen dat deze trend zich voortzet en ik toch echt de 6 maanden borstvoeding kan volhouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *