Peuter humor

Vanochtend was Andrea al vroeg wakker (6 uur). Ze lag lekker te zingen in bed, dus wij hoefden er nog niet uit. Lisa had net om 5.45 gegeten, dus ik was nog wel wakker. Toen ik Lisa terug in bed legde na het eten, hoorde ik Andrea al zeggen:” He wat was dat? Oh dat was Lisa.” Toen Lisa weer in bed lag, was ze nog een beetje geluidjes aan het maken, wat vrij normaal is voordat ze in slaap valt. Er zat ook een soort van huiltje tussen. Het zingen hield opeens op en Andrea zei:”Lisa, doe eens niet, zo kunnen we niet meer slapen.” Daarna zong ze weer vrolijk verder (met af en toe ook redelijk hard volume). Ik moest er wel om lachen. Uiteindelijk is ze nog gaan plassen en om 6.45 riep ze me dat ze niet meer wilde slapen en toen zijn we toch maar opgestaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *