Pepernoten bakken

Vandaag hebben Andrea en ik pepernoten gebakken. Het recept stond in haar boekje van Mickey Mouse. Andrea hield steeds de weegschaal in de gaten en ik deed alles in de kom. Daarna heb ik het deeg gekneed en hebben we samen de pepernoten gerold. Ze zijn wat groot uitgevallen, maar wel lekker. Na de eerste lading heb ik Andrea ook laten zien hoe ze wormpjes kon maken. Terwijl de eerste lading in de oven zat hebben we de tweede lading gerold. Hierna wilden we gaan kletsen, maar toen was de eerste lading al klaar. Dus het kletsen is er niet van gekomen helaas.

Lading 1 in de oven

Lading 1 klaar

One Response to Pepernoten bakken

  1. Deef says:

    Volgende keer maar met haarnetje doen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *