Poppenhuis

Andrea heeft van Sinterklaas een houten poppenhuis gekregen. Dit moest natuurlijk in elkaar gezet worden. Op dinsdag was het zover. Andrea was al om 6 uur wakker en toen ze het ontbijt op had was haar eerste vraag:”poppenhuis” . Dus papa heeft de doos maar opengemaakt en was er aan begonnen. Mama lag nog lekker in bed. Na verloop van tijd is mama ook opgestaan en heeft de balkonspijltjes vastgelijmd.

Papa heeft de rest in elkaar gezet. Toen het af was heeft Andrea de inrichting gedaan. Een hoekkastje voor in de keukenis en blijft een knuffelkist en daar kunnen we haar niet meer van afbrengen. Het oppenhuis staat voorlopig in de woonkamer naast de bank, maar zodra de kerstboom komt gaat hij naar haar kamer.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *