Zonder speen

Aangezien we vinden dat het een keer tijd wordt dat Andrea zonder speen slaapt hebben we de komst van de Goedheiligman aangegrepen om dit voor elkaar te krijgen. Gister hebben Andrea en ik een blaadje gemaakt met hokjes. Andrea heeft de hokjes zelf getekend en ingekleurd. Mama heeft er haar naam boven gezet en Andrea heeft er zelf papa Vink en mama Vink boven geschreven. Als ze zonder speen slaapt mag ze een stickertje in een hokje plakken de volgende morgen. Als Sinterklaas komt kunnen we aan Sinterklaas laten zien dat ze al een grote meid is. Afgelopen nacht ging ze al meteen zonder speen slapen. Helaas werd ze om 3.30 wakker en gaf mama haar meteen de speen. Desalnietemin had ze toch een stickertje verdiend. Ze was er maar wat trots op! Hopelijk slaapt ze volgende week helemaal zonder speen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *