Zondag 3 oktober

Afgelopen nacht was het weer veel huilen en weinig slapen, en toen Lisa eindelijk sliep werden we wakker van Andrea die een verkoudheid heeft opgelopen. In de ochtend had Andrea hier nog last van, maar dat was al weer snel over en is er weer veel met de Duplo gespeeld en hebben we lekker hoog geschommeld.

Lisa heeft vandaag weer goed van de borst gedronken en had weer hetzelfde gewicht als gisteren (op de Lisa pagina is de voortgang bij te houden). Het drinken aan de borst gaat steeds beter. Ook soms zonder tepelhoedje! Lisa is de hele dag zonder bijvoeding doorgekomen en gaat nu de nacht in met afgekolfde melk als bijvoeding. Hopelijk hebben papa en mama nu iets meer slaap. Mama wordt ook steeds mobieler en spendeert steeds minder tijd in bed.

Het navelstrengetje is zojuist afgevallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *