Zaterdag 2 oktober

Vandaag was op zich een rustige dag, en daar heeft Andrea volop van geprofiteerd: ze heeft de hele dag aan 1 stuk door gepraat en lekker met papa aan de slag geweest. Ook lekker naar zusje Lisa gekeken en op het bed bij papa en mama gespeeld. Nog even wat boodschapjes gedaan en daar ook lekker gespeeld. Hieronder zie je hoe Andrea de theorie in de praktijk toetst met haar eigen temperatuur meter meet ze de 37 graden van Doornroosje.

Lisa is weer lekker in bed geweest en heeft weer wat groei gekregen. De borstvoeding heeft ze nu ook redelijk te pakken dus dat gaat allemaal wel goed komen. Overdag was ze weer erg rustig en gewoon lekker aan het slapen, eens zien of deze avond en nacht dat ook zo gaat worden…

Na het nodige gedoe met de leverancier van de geboortekaartjes (een DTP-er die aan het slapen was, een website die eruit lag), zijn deze vandaag ook uitgekomen, dus die gaan morgen de deur uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *