Donderdag 7 oktober

Na in het weekend dagelijkse updates te hebben gehad heeft het nu weer even geduurd. Maar nu heb ik weer even tijd om aan de computer te zitten. Maandag en dinsdag hadden we nog kraamhulp. Heerlijk, maar ben ook wel blij dat we nu weer zelf “baas” in ons huis zijn. Lisa is super goed gegroeid. Dinsdag is ze gewogen en toen woog ze 3330 gr. Dus 100 gram gegroeid in 1 dag. De nachten met Lisa gaan goed. Ze krijgt geen bijvoeding meer. Waren we maandag en dinsdag nog lang bezig om haar na een voeding in slaap te krijgen, afgelopen nacht is ze na de avond voeding meteen gaan slapen tot 3.15 en na deze voeding ook meteen gaan slapen tot 6.45. Dus papa en mama hebben ook ruim 4 uur en bijna 3 uur slaap gehad. Met mama gaat het ook goed. Kan weer veel dingen zelf.
Met Andrea gaat het ook alweer beter. Maandag was ze nog flink ziek en ze wilde dan ook naar huis/mama toen ze bij opa en oma was. Nadat ze even op de bank had gezeten bij mama is ze heerlijk gaan spelen en boekjes lezen. Eerst alleen en daarna met papa die iets eerder naar huis was gekomen. Maandagnacht heeft ze flink gezweet en was ze een behoorlijke kachel. Nu is ze alleen nog een beetje schor, maar geen koorts meer.
Papa probeert te overleven tussen de hectiek op het werk en de hectiek thuis als hij thuiskomt. Lisa is namelijk precies tijdens ons eten lekker wakker en wil dan ook niet echt slapen of alleen liggen.
Woensdag was omi er, zodat mama niet meteen een hele dag voor en Andrea en Lisa hoefde te zorgen. Mama heeft wel ook nog heerlijk met Andrea kunnen spelen toen Lisa sliep en toen ze even in de box lag. Vandaag is mama voor het eerst alleen met Lisa, Andrea is naar Mickey Mouse.
Vanochtend was weer even hectisch, aangezien Andrea aangekleed moest worden en Lisa niet wilde slapen, maar dat is allemaal goed gegaan. Eerst nog wat melk afgekolfd en ondertussen Lisa in slaap gekregen en snel gedouched. Na de douche was Lisa weer wakker en had ze honger. Het in slaap krijgen daarna was lastig, maar is uiteindelijk wel gelukt. Hierna is Lisa lekker in bad gegaan en afgezien van het waterballet door het lekkende badje was het een succes. Daarna was Lisa te moe om aan beide borsten te drinken, dus na 1 is ze lekker in haar ledikantje gaan slapen. Nu kon mama snel lunchen en is mama ook een uurtje gaan slapen. Hierna werden ze allebei weer wakker. Lisa heeft weer heerlijk gedronken en nog even bij oma op de arm gelegen en bij opa op de arm gelegen. Nu slaapt ze weer en gaat mama alvast eten koken.

2 Responses to Donderdag 7 oktober

  1. Deef says:

    al met al een drukke dag dus

  2. Agnes & Alfons says:

    Het Kaartje is aan gekomen ,heel erg leuk .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *