Beide kinderen alleen verzorgen

Vandaag had Deef een afspraak na zijn werk. Dit betekende dat ik Andrea moest ophalen van Mickey Mouse samen met Lisa en haar ook naar bed moest brengen in de aanwezigheid van Lisa. Lisa had om 15.30 gegeten. Gelukkig ging ze toen goed slapen in bed, zodat ik snel de pasta kon maken die Andrea en ik zouden eten. Om ongeveer 5 uur zijn we (Lisa en ik) Andrea gaan halen. Eenmaal thuis wilde Andrea eerst nog spelen. Dit hebben we gedaan tot 17.45 en daarna hebben we lekker gegeten. Lisa had in de maxi-cosi heerlijk geslapen en sliep ook tijdens ons eten. Ik kon zelfs nog alles opruimen. Om 18.15 heb ik Lisa met heel veel moeite wakker gemaakt en te eten gegeven. Tuurlijk wilde ze toen niet slapen. Andrea en ik hebben nog een puzzel gemaakt en memory gespeeld terwijl Lisa boven een beetje zat te huilen in bed. om 18.45 zijn we gaan opruimen en douchen. Lisa heeft heerlijk rustig gekeken in het wipstoeltje terwijl Andrea zichzelf prima douchte. Daarna het hele circus naar de kamer van Andrea verhuist en daar de verhaaltjes gelezen. Bij het tweede verhaaltje wilde Lisa ook op schoot, dus beide kinderen hebben naar het verhaaltje geluisterd. Andrea is meteen in slaap gevallen. Lisa heeft de hele avond nog veel last van krampjes gehad.
Al met al is het prima verlopen. Andrea vond het allemaal erg leuk dat Lisa aan het kijken was naar haar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *