1e Bezoek consultatiebureau Lisa

Vandaag moest Lisa voor het eerst naar het consultatiebureau. Allereerst werd haar hoofdomtrek gemeten (36 cm), haar lengte gemeten (54 cm) en haar gewicht bepaald (4140 gram). De grafieken zijn te zien op de pagina van Lisa. Daarna moesten we wachten tot de dokter zover was. Lisa lag heerlijk in mijn armen in een badcape. Het voelde een beetje zoals net na de bevalling. Andrea was ondertussen lekker aan het spelen en kijken naar andere kindjes.  Tijdens het gesprek met de dokter bleek dat Lisa netjes op de gemiddelde lijn voor gewicht en lengte zat. De dokter vond ook dat ze erg beweeglijk was (gelukkig wisten we dat al, vandaar dat we haar inbakeren) en al goed haar hoofd optilde en kracht zette. Oftewel, alles gaat super met Lisa!

Op de weg terug stapte Andrea in de hondepoep, waarna ze in de auto klom en over de bank naar haar stoeltje liep. Ook zette ze nog even haar voeten tegen de rug van de bijrijdersstoel. Gelukkig was het allemaal heel makkelijk schoon te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *