Snoeppot

Al jaren heb ik op het werk snoep/een snoeppot (al in de goeie ouwe Inpact tijd). Wat ik echter niet eerder heb gedaan is het bijhouden wat de kosten zijn. Dit wordt inmiddels sinds 1 augustus 2010 bijgehouden. En sinds vandaag dus ook een donatie pot (alhoewel het verleden heeft uitgewezen dat dit niet echt lonend is…). Het maakt ook niet zoveel uit, ik koop het tenslotte in eerste instantie voor mezelf. Kijk hier voor de actuele status (en online donatie button!) of bekijk het hieronder.

2 Responses to Snoeppot

  1. michel says:

    Sorry, maar ik kan alleen met ideal betalen…..

  2. deef says:

    Dat is dan weer het voordeel van paypal, daar hoef je geen creditcard voor te hebben, alleen een paypal rekening :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *