Nogmaals een creatieve dag

Vandaag waren Andrea en mama weer erg creatief. Het idee was om te gaan stempelen met aardappelen, maar dit bleek niet echt een succes. Ondertussen werd besloten om van twee wc rollen en een doosje een bus te maken. Het werd uiteindelijk een bus 77 (die bus die van ons naar opa en oma rijdt) vol met dieren.

De voorkant

De achterkant

De olifanten zijkant

De giraffen zijkant.

Daarna werd alles opgeruimd en wilde Andrea even iets anders doen, maar al vrij snel wilde ze weer plakken. Nu werd het een bosje ballonnen die daarna versierd werden met behulp van potloden. Mama heeft daarna de touwtjes eraan gemaakt.

Hierna was de plakdrift nog niet verzadigd. In eerste instantie moest er een hijskraan geplakt worden, maar zo creatief is mama toch niet. Een huis was ook goed. Toen de basis stond moest er een nummer op. Het mocht nummer 11 worden. Hierna werd besloten om er een dierenhuis van te maken.

Natuurlijk heeft Andrea alles netjes afgewassen (borstel en plakmatje) na afloop.

One Response to Nogmaals een creatieve dag

  1. michel says:

    Andrea, de nieuwe creative director

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *