Nu al een eigen wil

Afgelopen nacht was het volle maan. De mythe zegt dat er dan naar verhouding meer kinderen geboren worden. Aangezien de uitgerekende datum (26 september) steeds dichterbij komt zou het kunnen dat de baby afgelopen nacht geboren zou worden.
Ik kan nu zeggen dat onze baby zich nu al niet aan dit soort onzin houdt en zijn/haar eigen willetje heeft. Hij/zij zit nog steeds knus in mijn buik en vermaakt zich daar prima. Gister bij de verloskundige waren ook alle controles weer goed.
Volgens een astrologie site is er op 26 september een nieuwe maan. tijdens een nieuwe maan worden er naar verhouding minder kindjes geboren. Het is dan ook waarschijnlijk dat het babytje meer richting een volle maan geboren wordt (volgens de site).
De volgende volle maan is op 10 oktober. Hopelijk gaat de baby daar niet op wachten!

Wordt vervolgd!

One Response to Nu al een eigen wil

  1. deef says:

    En je denkt met deze post het proces te kunnen versnellen (of wellicht de stille hoop?).

    We zullen het zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *