Nieuwe kozijnen achter

Vandaag was dag 1 van de nieuwe kozijnen op de begane grond. Om een uur of 09:00 waren de drie monteurs aanwezig en na een kop koffie is men aan de slag gegaan met het slopen. Er waren wat problemen met de afval, want de grote kozijnen en ruiten gingen niet helemaal lekker de tuin in (pergola was niet hoog genoeg). Met het plaatsen ging het op zich wel goed, maar om alles lekker op orde te krijgen ging het toch niet helemaal volgens planning. Er moest her en der wat extra hout geplaatst worden, anders waren er grote kieren. De afwerking is ook niet helemaal goed nog, hier zullen we zelf nog wat aan moeten doen, om niet een heel rijk kleuren scala op de vloer te krijgen. Er zijn een paar foto’s genomen, deze zullen snel online komen (hier een very early preview versie). Hier een time-lapse video van het plaatsen (jammer genoeg was er een beetje veel zon).

Tags:

3 Responses to Nieuwe kozijnen achter

 1. opa says:

  Ziet er heel goed uit.

 2. Steven says:

  “jammer genoeg was er een beetje veel zon”

  Helemaal niet, heb er van genoten gisteren :-)

  Veel plezier met de nieuwe kozijnen!

 3. deef says:

  Hahah..okee dan, nou, ik heb er ook van genoten, maar voor de video was er wat teveel zon :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *