Lang geleden

Het is weer een lange tijd geleden sinds we hier iets geplaatst hebben. Wellicht komt dit omdat we druk waren met andere zaken, maar wellicht ook omdat veel van onze updates tegenwoordig plaatsvinden via Twitter (@radavi, @s_vink). Deze worden ofwel daar gelezen of via Facebook. Hoe dan ook, bij deze dus weer een klein berichtje met een teken van leven van deze kant. Over tekenen van leven gesproken, voor de mensen die het nog niet wisten: wij hebben ook een nieuw teken van leven.
.

Meer binnenlands nieuws: Vandaag zijn we lekker met z’n 3-en gaan zwemmen en het was goed om te zien dat Andrea steeds meer kan, wil en durft in het zwembad. Het was weer een lekkere spetter boel met kopjes onder, springen, met de bal spelen en op de surfplank liggen. Ohja, de foto’s van februari zijn ook klaar.

2010_februari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *