New coffee 2


Also in Utrecht: new coffee, it’s stronger and different in taste. Not decided yet if it is better or worse.

6 Responses to New coffee 2

 1. Michel says:

  al een beetje gewend aan de “nieuwe koffie” ?

  ‘k kom binnenkort wel een bakkie doen

 2. deef says:

  jups, wel wat gewend inmiddels. Volgende week andere bonen, kijken wat dat dan weer is.

 3. Amiga says:

  Effect not a slogan, just a name..

 4. deef says:

  Hm…dat klinkt als een MSW-er……

 5. Exit says:

  Hey dave (radavi)

  nee hoor dat was ik, zag ook dat je mn ip had gecheckt? sniffin at my firewall… :) je kent me vast niet meer maar ik heb toen die amiga cd’s van je gehad…en de amiga leeft nog steeds…ik ga die oude packs van jullie uploaden, dacht eens kijken of wildpalms nog bestaat :) , leuke pagina….en leuk gezin heb je nu.

  you are famous: pouet.net , kijk onder effect..
  of kijk op, http://www.bitfellas.org/main.php (meet all your old scene mates) word lid, zitten heel veel old school sceners op zoals chromag etc..erg leuk

 6. deef says:

  ah, op basis van email dacht ik dat. Maar exit…van de groep partek schiet er nu door mijn hoofd. Pouet, tsja dat is hopeloos niet correct en alleen maar rare PC dingen als ik dat zo zie. Bitfellas ken ik niet, eens kijken wat dat dan weer is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *