Live is perfect; het gaat ons nog steeds goed

Yesterday I went to the Hornbach to buy some new plants for the garden. I removed all the onkruid and dead plants on Sunday. The garden suddenly looked very empty. I bought some plants with flowers as well, so now we have a little bit more color in the garden. All pots are also occupied by now. Cleaned the terrace and enjoyed the rest of the wonderful evening by having a beer and sitting in the garden. Pictures of the garden will follow soon.

4 Responses to Live is perfect; het gaat ons nog steeds goed

 1. maria says:

  You will be a garderner ((tuinman) vrouw))
  denk je er ook aan om ze af en toe water te geven.
  give them water some time the flower will grow beter
  Mam(maria)

 2. Suzanne says:

  Tuurljk geven we zo ook water. Gisteravond nog alles een keer water gegeven. En nu maar hopen dat het dan toch eindelijk een keer gaat regenen. :)
  We hebben alleen nog 1 probleem. De vijver blijft heel vies groen. Misschien toch maar algeneters erin zetten?

 3. mam says:

  als je er toch geen vissen inzet kun je er af en toe een beetje chloor ingooien. helpt beslist, zonder gekheid trouwens. We gaan dadelijk naar ikea een tafel halen

 4. ric0 says:

  Algeneters… mwa… m’n vader heeft een hele school van die “krengen” in de vijver. Helpt niks. Beter kun je er dan appelslakken in zetten. Die worden trouwens megagroot (groter dan een golfbal) en vreten redelijk alg. Maar goed… natuurlijke balans krijgen in een vijver die niet minstens 1 meter diep is, is heel moeilijk. Met chloor krijg je wel een schone vijver, maar nooit natuurlijke balans. Je hebt ook van die electrische dingen die alg er uit halen. Met koper ionisering geloof ik. Wel duur, en niet combineren met de slakken, die kruipen er spontaan uit :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *