Het Vennenbos

Aangezien Andrea volgend jaar naar de basisschool gaat wilden we nog 1 keer buiten het seizoen om op vakantie gaan. In eerste instantie zouden we in mei gaan, maar aangezien Suzanne zo nodig een nieuwe baan wilde, ziin we van 22 april – 29 april geweest. De bestemming deze keer was Landal Greenparks Het Vennenbos (in de buurt van de efteling).

Op vrijdag 22 april (goede vrijdag) zijn we begonnen met inpakken. Andrea heeft supergoed geholpen met inpakken. Eerst even samen bepaald hoeveel we van alles (onderbroeken, onderhemdjes etc.) moesten hebben en Andrea bracht al haar spullen naar ons bed (de verzamelplek). Toen we echter bij de lange broeken kwamen zei ze dat ze niet zoveel broeken had (jurken en rokken waren ook al gepakt). Toen maar uitgelegd dat de jurken, rokken en broeken samen op 9 uit moesten komen. Toen alles op bed lag, bleek dat alles voor ons allevier in 1 koffer paste. Helaas kwamen we er de volgende dag achter dat ik geen sokken voor Lisa had ingepakt. Gelukkig was het warm weer en heeft Lisa pas de laatste paar dagen sokken gedragen, die je (natuurlijk) in de parkshop kon kopen. Andrea vond het allemaal erg spannend en heeft daarna ook geholpen met de auto inladen. Na de lunch zijn we vertrokken. Uiteraard waren we aanwezig voor 15:00 dus konden we nog niet het huisje in, dan maar eerst even naar het restaurant. Daarna het huisje in, even snel wat spullen uitpakken en dan maar weer richting het restaurant om wat te eten.

Op zaterdag zijn we de eieren gaan verven en beplakken zodat de paashaas ze de komende nacht kan gaan verstoppen. De rest van de dag vooral doorgebracht in de speeltuin. Op 1e paasdag uiteraard de eieren wezen zoeken en in het zwembad doorgebracht en nog wat speeltuin. Op 2e paasdag hadden wij het wel een beetje gehad met de speeltuin dus zijn we wat rond gaan lopen in het park en kwamen we terecht bij het strand. Daar hebben we uiteindelijk wat tijd doorgebracht en hebben Suzanne en Andrea een mooi zandkasteel gemaakt.

Dinsdag was Efteling dag en Andrea heeft zich prima vermaakt in het sprookjesbos maar de ‘tetetete-karretjes’ waren toch wel het toppunt, gevolgd door de Laaf karretjes. De volgende dag was weer een dag met veel zwemplezier en wat kleuren. Ook was dit de dag dat er zaken niet helemaal lekker liepen: chagerijnige Andrea, Andrea die van de trap valt, Andrea die slak op haar hoofd krijgt, Andrea die haar hoofd stoot tegen de trap en Andrea die ‘s nachts uit bed op het nachtkastje valt en een tand door de lip heeft.

Daarna was er nog een leuke dag in Safaripark Beekse Bergen en de volgende dag gezellig met z’n allen de auto weer inpakken, het huisje bezemschoon opleveren en dan nog wat spelen en eten in het restaurant.

Uiteraard zijn er ook foto’s en video’s gemaakt van de gehele week:

2011_HetVennenbos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *